Whitify System tanden bleken

whitify system
5
(2)

De sneeuwwitte glimlach wordt beschouwd als ons visitekaartje. Studies hebben aangetoond dat witte tanden onze aantrekkelijkheid vergroten en vertrouwen geven. Mensen met een mooie glimlach hebben meer kans op succes en genieten ook van sociaal vertrouwen. Moderne, kleine apparaten die worden gebruikt voor het bleken van tanden thuis, stellen u in staat om het effect van witte tanden altijd en overal ter wereld te behouden. een van hen is Whitify, dat al wordt vertrouwd door de grootste sterren van de showbusiness.

Wat is de Whitify System-set en waaruit bestaat deze?

Whitify System is een modern apparaat met een kleine LED-lamp die het bleken van tanden mogelijk maakt zonder het huis te verlaten. De set combineert functionaliteit en modern design en is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen vernietiging. Met een esthetische verpakking kunt u Whitify schoon houden.

Een speciale formule ontwikkeld door professionals maakte het mogelijk om een ​​effectieve en veilige bleekgel voor de gebruiker te creëren. Het bevat plantenextracten die de mondgezondheid ondersteunen, evenals granaatappelextract, dat beschermende eigenschappen heeft. Kamille kalmeert, terwijl aloë-extract een onzichtbare barrière tegen bacteriën creëert, terwijl menthol een frisse adem garandeert. Er zit geen waterstofperoxide in de bleekgel, die vaak wordt gebruikt in vergelijkbare preparaten. Waterstofperoxide is een extreem sterke stof die de toestand van het glazuur negatief kan beïnvloeden.

De Whitify System-set is bedoeld voor mensen die sneeuwwitte tanden waarderen en niet graag naar de tandarts gaan. Ze volgen technische innovaties en weten hoe ze de opgebouwde kennis moeten gebruiken.

Whitify effecten

Elke Whitify-set bestaat uit een efficiënte gel voor het bleken van tanden en een speciaal, bestand tegen beschadigingen. Gemaakt van flexibel materiaal dat zich perfect aanpast aan de vorm van de kaak, zonder onaangename druk uit te oefenen op de tanden en het tandvlees. LED-lamp versnelt het bleken en consolideert tegelijkertijd het effect. Het laatste element van de set is een sjabloon met verschillende tinten tanden. Het wordt aanbevolen om uw tandkleur te markeren voordat u de Whitify-set gebruikt voordat u deze voor de eerste keer gebruikt, en deze vervolgens te vergelijken met die na de behandeling. De fabrikant garandeert dat de kleur meerdere tinten lichter zal zijn.

Hoe werkt de Whitify tandenbleekset?

Whitify prijs

De set is makkelijk te gebruiken. Om door te gaan met het bleken van uw tanden, moet u ze eerst grondig met een borstel schoonmaken en eventuele plakresten van ze verwijderen. Vervolgens moet de meegeleverde LED-lamp op de dop worden geplaatst. Om de sessie van dertig minuten in te gaan, brengt u een kleine hoeveelheid gel aan op de binnenkant van de dop in de meegeleverde spuit. Er moet aan worden herinnerd dat de gel die erop wordt geplaatst, niet buiten de tanden uitsteekt. Na het plaatsen van het apparaat in de mond, wordt aanbevolen om het gedurende dertig minuten niet te verwijderen. Gedurende deze tijd kunt u een aantal activiteiten uitvoeren, waaronder schoonmaken, een boek lezen, wassen, haar stylen, enz. Na een half uur kan de overlay worden verwijderd en kunnen de tanden worden gespoeld. De laatste stap is om het apparaat te wassen, dat de volgende dag zal dienen.

De effecten van het gebruik van het moderne Whitify System-apparaat

Het effect van thuis bleken van tanden duurt drie tot zes maanden. De LED-lamp heeft hier een grote impact op. Het gebruik tijdens het bleken is niet nodig, hoewel het wel wordt aanbevolen, omdat het het effect van witte tanden effectief fixeert. Het lamplicht werkt direct op het tandglazuur en verschilt niet van dat van tandartsen bij gespecialiseerde tandartspraktijken. De samenstelling van de bleekgel in de set is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en veroorzaakt geen negatieve bijwerkingen. Bovendien bevat het geen fluoride.

Het verschil is merkbaar na de eerste behandeling. Het wordt aanbevolen dat u de volgende sessies van zestig minuten uitvoert met het aanbevolen interval van 30 minuten met uw Whitify-apparaat.

In welke gevallen kan het moderne Whitify System systeem voor het bleken van tanden worden gebruikt?

Er zijn veel factoren die de conditie en het uiterlijk van tanden beïnvloeden. Ze kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën: zowel extern als intern. Externe factoren zijn onder meer sediment als gevolg van eten en drinken. Door onregelmatig, vaak onnauwkeurig tandenpoetsen worden ze na verloop van tijd donkerder. Sommige mondspoelingen, evenals roken, hebben ook invloed op het uiterlijk van de tanden. Interne processen omvatten onder meer natuurlijke processen die leiden tot tandvernietiging, die optreedt naarmate het lichaam ouder wordt.

whitify bestellen

Ziekten van de tanden die tot zenuwsterfte leiden, veroorzaken verdonkering van het glazuur. Het nemen van bepaalde medicijnen, waaronder sterke antibiotica, vermindert ook de conditie en kwaliteit van delicaat glazuur. Desalniettemin wordt de verslechtering van de toestand van de tanden meestal veroorzaakt door een onjuist dieet. Een enorme hoeveelheid suiker en verzachtende middelen leiden meestal tot tandbederf en gele verkleuring van de tanden. In plaats van de tanden de ingrediënten te geven die nodig zijn om een ​​gezond uiterlijk te behouden, bevatten ze een aantal chemische vulstoffen, die een aantal onomkeerbare veranderingen veroorzaken, en daardoor uitvallen.

Meningen over het Whitify System apparaat

De Whitify-set geniet vanwege zijn hoge kwaliteit en hoge efficiëntie vertrouwen bij klanten. Het apparaat wordt door veel gebruikers aanbevolen. Aanbevolen door specialisten, het maakt de tanden niet gevoelig of gevoelig.

whitify prijs review

De prijs van gebleekte tanden in een gespecialiseerd tandartsbureau kost, afhankelijk van de gekozen methode, enkele honderden zloty tot tweeduizend. De prijs van thuis tanden bleken met een Whitify-kit die hetzelfde resultaat geeft, is laag. De fabrikant heeft ervoor gezorgd dat gebruikers via de website bleekgel in speciale spuiten kunnen kopen.

Gezien de kosten van het bleken van tanden bij een tandheelkundige kliniek, is het de moeite waard om te investeren in een professionele Whitify-set. Een kleine bleekkit kan op elke reis worden meegenomen en ook worden gebruikt zodra de tanden van kleur beginnen te veranderen. Verkrijgbaar in zwart, de set ziet er extreem elegant uit en valt niet op tussen andere items in de koffer. Een uitgebreid gemaakte koffer zorgt ervoor dat hij beschermt tegen stof.

De Whitify-set is een doorbraak op de markt voor bleekapparatuur. Dankzij het revolutionaire ontwerp wordt het elke dag gretig gekocht door honderden klanten. Whitify is niets anders dan een investering in jezelf. Beschermt effectief het oppervlak van de tanden tegen de afzetting van onooglijke steen erop, wat leidt tot pijnlijke degeneraties en soms tot het verwijderen van tanden. De compacte set die in de tas past heeft een kwaliteitsgarantie en wordt aanbevolen door vele specialisten op het gebied van tanden. Onderzoek bij een groep vrijwilligers bevestigde dat een week voldoende zou zijn om weer een sneeuwwitte glimlach te krijgen.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

About Post Author

You Might Also Like